18 Ocak 2011 Salı

YouTube - Güneş Yakartepe "MEHMET YAKARTEPE", "GÜNEŞ YAKARTEPE", "ZERRİN YAKARTEPE" klasik

YouTube - Güneş Yakartepe piyano Beethoven sonat op. 49 Andante No.1 sonata Sonate flv piano klasik müzik: "- Google Araç Çubuğu kullanılarak gönderildi"



3 yaşında 65 enstrüman çalıyor

Güneş Yakartepe, ilkokuldayken tanıştığı blok flüt sayesinde müziği keşfetti. Ardından da 65 müzik aletini çalmayı öğrendi. 13 yaşındaki konservetuarlı Güneş'in tek hedefi ise geleceğin Fazıl Say'ı olmak



İnsanlar bir enstrümanın virtüözü olabilmek için yıllarca uğraşması gerekirken 13 yaşındaki Güneş kendindeki yeteneği şöyle tanımlıyor: "Blok flütle ilkokulda tanıştım. İlk günün sonunda bildiğim şarkıları çalabiliyordum. Müzik dinlerken bildiğim bir dil konuşuluyormuş gibi hissediyorum. Nota öğrendikten sonra o dili daha iyi anlamaya başladım." Her enstrüman için ayrı bir öğretmenle çalışan Güneş'in klarnetin temel prensibini öğrenmesi 10 gününü almış.

Güneş Yakartepe'nin okula giriş yaşı 11, başvuru yaptığında 13 yaşında olduğundan hemen kabul edilmemiş ancak sınavlarda yeteneğini gösterince, bir ayrıcalık yapılmış. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nın sınavını da kazanmış ama tercihini Mimar Sinan Üniversitesi'nden yana kullanmış. Şimdi piyano ve klarnet eğitimi alıyor. Güneş, normal okula giderken kendini bir anda konservatuvarda bulunca yaşadığı şaşkınlığı şöyle anlatıyor: "Okulumu çok seviyorum. Herkes çok kibar, eğlenceli ve kültürlü. Okula diğer arkadaşlarımdan 2 yıl geç başladım. Klasik müzik hakkında hiçbir şey bilmiyordum, hiç dinlememiştim. Ama arkadaşlarımın seviyesine ulaştığımı düşünüyorum."

Mehmet Yakartepe
Genel müdür --Tekstil yük .müh.
Cep tel: (533) 512 86 74 e mail: tkam@tkam.com , yakartepe@gmail.com



güneş yakartepe org, klavye .yamaha org, piyanist klasik

 Güneş Yakartepe piyano Beethoven sonat op. 49 Andante No.1 sonata Sonate flv piano klasik müzik zerrinmehmet







Buzuki, Klasik Gitar, Viyola, Keman, Çello,Yan Flüt, Soprano, Pikola, Alto Blok Flüt, Kornet, Metalofon, Davul Drum, Çelik Üçgen (Triangle), Zil, Timpani, Trampet, Tef, Bateri, Elektro Gitar, Bas Gitar,



2 yorum:

Güneş Yakartepe dedi ki...

Mehmet Yakartepe
Genel müdür --Tekstil yük .müh.

Cep tel: (533) 512 86 74 e mail: tkam@tkam.com ,
e mail:yakartepe@gmail.com

web: www.tkam.com , http://video.yakartepe.net/

www.yakartepe.com
Adres : MERTER


www.yakartepe.com/images/stories/dg_originals/76A47D2B8444-2.jpg

Güneş Yakartepe dedi ki...

süper